Wysłany: 2008-08-06, 16:31 Cziterzy !!! - Za mało adminów !!!
Grając dzisiaj na serwerze S1 , bardzo wiele osób jedzie na WH , aimie , itp ... Użytkownik o nicku Hancoc wbija kiedy chce na serwer i używa speedhacka - wniosek jest prosty... Jest za mało adminów , a na chwilę obecną wogóle i serwer przeradza sie w serwer cziterów ... Więc trzeba coś z tym zrobic... Musi byc kilka osób ktore powinny móc choc by rozdawac kick-i cziterom, to owiele zmniejszy odwiedzanie serwerów S1 i S2 przez cziterów , dzieki temu gracze Bedą mogli grac sprawiedliwie ... :D ...
Do tego jakis cziter za to ze staram sie zeby wylaczali czity - to podaje sie za mnie tzn... STRIKE - ale naszczescie mam juz (A)*DRES* ... Ale to nic w poronaniu z tym co sie dzieje na serwie ... Dlatego trzeba cos z tym zrobic i to jak najszybciej !!!
No to muwie dac na server sXe Injected i bedzie spokuj nie bedzie zadnego czitera :D
Hancock [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-06, 21:37
Ja to ja czyli xD : s to ja...hancock to ja a ten johny hehe to ja tez ale to byla podpucha xD podsumujac ja to s i hancock.....
Ostatnio zmieniony przez Hancock 2008-08-06, 21:38, w całości zmieniany 1 raz
Hancock [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-06, 21:38
aha strite ja nie hancoc tylko HANCOKC PEDLAE !!!
ty stricie jeden
Hancock [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-06, 21:40
aha a jeszcze mialem cos powiedziec dzisiaj mape wlaczyl czita i gral z 45min na nim :D i niech sie nie wypiera bo kazy widzial jak na nicku *DRES* mappe gral na czitach.....
Naucz się ortografii to dopiero wejdziemy w dyskusję ... Powiem Ci jedno jesteś zalosny, że aż mi Cię zal ... Apropo MAPE - nie ściemniaj , popatrz na siebie , a przy okazji się zbadaj (psychiatra) przyda Ci się to ... Idz sprzedawac lampki na choinkę , a nie grasz na czitach na serwach ... !!!
Hancock [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-06, 22:01
akurat mape ma czita a po za tym ktoś sie pode mnie podszywa...ja s jeste a tam jest 2 s... O_o zmienił nick na s bo jestem na nicku s 6 w ranku.....a wiec oznajmiam ze ja jestem S i Hancock i mam dowód bo jak ja gram to zawsze wyskakują bindy Mafia itp......a u tego s nie ma nic.....
ale po dłuższym przemyśleniu tej sprawy doszedłem do wniosku ze jestem skłonny opuścić wasz serwer i zostawić was w spokoju......alee........jak dajcie resa ranku bo ten gość jest łakomy na rank....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum